Om Pigen & Basunen

Da ideen om butikken kom frem i år 2006, var der mange navne på banen, men det der klingede og var det helt rigtige var Pigen & Basunen. Christina er nemlig ”Pigen” og Niels er ”Basunen” som er uddannet fra Musikkonservatoriet, professionel musiker og spiller basun i det kendte Århus-orkester Klüvers Big Band samt forskellige musicals.  Christina har mange års erfaring fra detailhandel og har bl.a. hjulpet sin søster, da hun havde butik med tøj fra London.

Butikken ligger på Trøjborg - vi synes det er et fantastik hyggeligt område. Vi faldt for den hyggelige kælderbutik, som før i tiden husede en delikatesse. Vi har indrettet den som derhjemme, for her skal være rart og hyggeligt at være. Derfor har vi taget en masse ting hjemme fra og vi hygger med stearinlys, gamle afsyrede borde, lysekroner og gamle lamper.

Vi køber ind i London ved mange forskellige forhandlere, og mens Christina mest går efter tøj, sko og accessories i den stilrene og romantiske stil, plukker Niels det mere særprægede, farverige og vilde ud. Da butikken afspejler os begge to, har vi et meget bredt udvalg, hvor der er noget for alle typer og alle aldersgrupper.

I Pigen & Basunen finder du få af hver varer. Vi køber altid kun 6 eller 8 af hvert stykke tøj, og tasker, bælter, smykker en eller to af hver. Vi synes det er spændende med så mange forskellige unikke varer i butikken.

 VVinder af Året Forretning 2015                                Vinder af AOA Byens Bedste Shoppingsted til hende 2013

Pigen & Basunen ligger på Tordenskjoldsgade i bydelen Trøjborg tæt på Århus Centrum. Her er der sko, tøj og accessories personligt indkøbt fra London.

Så snart du træder inden for kommer sanserne på overarbejde. Vores hyggelige butikker er fyldt med tøj, sko og tilbehør fra London.

Overalt på de mange hylder og bøjler hænger flot design – kjoler, bukser, nederdele, toppe, buksedragter, tørklæder, fest kjole, maxi kjoler, bluse, støvler, stilletter, sandaler, ballerinaer, mobiltasker, skulder tasker, håndtasker, smykker, hatte, hårpynt og bælter. Her er noget for enhver smag, lige fra den vilde stil over i det mere almindelige og hverdagsagtige London look til alle aldre og størrelser.

Alt er egen import fra modemekkaet London. Hos os finder du unikke varer og chancen for at møde andre i det samme er minimal. London just like us eller we just like London, derfor tager vi til London mindst en gang om måneden og køber nyt tøj, accessories og sko til vores kunder

Nyt fra bloggen

SIDSTE 3 DAGE PÅ TRØJBORG

SIDSTE 3 DAGE PÅ TRØJBORG

Vi flytter og nu er vi kommet til de sidste 3 dage på Trøjborg

Læs mere

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER

Vi har særlige åbningstider i den kommende tid - du kan se hvornår voresbutik holder åben i denne uge her:

Læs mere

FLYTTE SALG & VILD UDSALGSSPURT

FLYTTE SALG & VILD UDSALGSSPURT

Efter 10 fantastiske år på Trøjborg flytter butikken i slutningen af juli...

Læs mere